تجربه بهترین ها با ایمن دیده بان شبکه
سرورهای رک مونت اچ پی و مزایای آنها
⦁ قابلیت اطمینان: سرورهای رکمونت اچپی بر مبنای فناوریهای پیشرفته و قطعات با کیفیت بالا ساخته شدهاند و برای کار در شرایط سخت طراحی شدهاند.
⦁ مقیاسپذیری: این سرورها با طیف گستردهای از ویژگیها و گزینهها ارائه میشوند، بنابراین مشکلی بابت ارتقا مولفههای سختافزاری سرور در آینده وجود ندارد.
⦁ راهکارهای مدیریتی: سرورهای رکمونت اچپی به همراه دیگر سرورهای این برند ویژگیهای مدیریتی جامعی در اختیار کاربران قرار میدهند تا بتوانند به شکل فیزیکی یا از راه دور به مدیریت سرور بپردازند . ILO و One View را باید دو گزینه قدرتمند در این زمینه توصیف کنیم که کمتر شرکتی چنین نرمافزارهای قدرتمندی را به شکل یکپارچه همراه با سرورهای خود در اختیار مشتریان قرار میدهد.
امنیت سایبری پیشرفته
⦁ HP تمرکزی ویژه بر امنیت سایبری دارد و از جدیدترین فناوریها مانند HPE Security Fabric و HPE Cyber Recovery برای محافظت اطلاعات از سرورها استفاده میکند.
⦁ با استفاده از راه حلهای امنیتی HPمیتوانید از حملات سایبری، بدافزارها و سایر تهدیدات به طور موثری پیشگیری کنید.
پشتیبانی از برنامه های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین
⦁ HP با ارائه سرورهای قدرتمند مجهز به جدیدترین نسل پردازندههای Intel Xeon و AMD و پشتیبانی از GPU قوی، بستری ایدهآل برای اجرای برنامههای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین فراهم میکنند.
⦁ با استفاده از سرورهای HP، میتوانید از جدیدترین الگوریتمهای هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل دادهها، پیشبینی و اتوماسیون فرآیندها بهرهمند شوید.
یکپارچه سازی آسان با زیر ساختهای موجود
سرورهای HP به راحتی با طیف گستردهای از زیرساختهای موجود، از جمله VMware ،Hyper-V وOpenStack یکپارچه میشوند. این امر به شما امکان میدهد تا بدون نیاز به تغییرات عمده، سرورهای HP را به سادگی به محیط فعلی خود اضافه کنید.
با استفاده از ابزارهای قدرتمند HP مانند HPE Synergy و HPE Simplivity، میتوانید فرآیند یکپارچهسازی را به طور کامل خودکار کنید.
سرورهای HP عملکرد شبکه و ذخیرهسازی را همراه با تأخیر کمتر (Latency) افزایش میدهند.
این سرورها برای مدیریت طیف وسیعی از حجم کاری از جمله وب، تجزیه و تحلیل، زیرساخت فناوری اطلاعات، برنامههای کاربردی تجاری، کلانداده (Big Data) و موارد بسیار دیگری ساخته شدهاند.
در ادامه برخی از رایجترین برنامههایی که روی سرورهای HP اجرا میشوند، بیان میشود:
برنامههای محاسباتی سنگین:
شبیهسازی و مدلسازی
هوش مصنوعی و یادگیری ماشین
تجزیه و تحلیل دادههای بزرگ
محاسبات علمی و مهندسی
برنامههای ابری و HPC:
پلتفرمهای ابری خصوصی و عمومی
محاسبات با کارایی بالا (HPC)
تجزیه و تحلیل دادههای کلان در مقیاس بزرگ
برنامههای دادهمحور:
پایگاههای داده
انبارهای داده
برنامههای تحلیلی
برنامههای Big Data
برنامههای ارائهدهنده خدمات:
میزبانی وب
خدمات ذخیرهسازی ابری
برنامههای SaaS
برنامههای PaaS
برنامهها و تصویربرداری برای زمینههای مالی، علمی و پزشکی:
معاملات مالی
تحقیقات علمی
تصویربرداری پزشکی
برنامههای CRM و ERP:
مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)
برنامهریزی منابع سازمانی (ERP)
برنامههای مجازیسازی:
مجازیسازی دسکتاپ
مجازیسازی سرور
مجازیسازی شبکه
ذخیرهسازی و فناوریهای تعریفشده نرمافزاری:
ذخیرهسازی تعریفشده نرمافزاری (SDS)
شبکه تعریفشده نرمافزاری (SDN)
ابر ترکیبی
چه زمانی سرور فیزیکی را انتخاب کنیم؟
ممکن است به نظر برسد که در بازه زمانی یک تا دو ساله هزینه اجاره سرورکمتر از خرید آن باشد؛ اما نیازهای کاربری مربوط به فرآیندهای پردازشی سنگین و پرمصرف، حجم بسیار بالای دادهها یا نیاز به دسترسی کامل به سختافزارها از جمله مواردی هستند که باعث میشوند افراد برای خرید سرور فیزیکی اقدام کنند و یک دیتا سنتر اختصاصی و امن برای داده های سازمانی خود داشته باشند.
در زیر به تفصیل برخی از شرایط می پردازیم که نشان می دهد وجود سرور فیزیکی ضروری و الزام آور است:
⦁ نیاز به عملکرد بالا
در برخی موارد، برای برنامهها یا سرویسهایی که نیاز به عملکرد بسیار بالا دارند، سرورهای فیزیکی مناسب هستند. با استفاده از سرورهای فیزیکی، میتوانید تمام منابع سختافزاری را بهطور کامل برای برنامهها و سرویسها اختصاص دهید.
⦁ نیاز به ارتباط مستقیم با سختافزار
در برخی موارد، نیاز به ارتباط مستقیم با سختافزار و سطح کنترل بیشتری نسبت به محیطهای مجازیسازی وجود دارد. به طور مثال، برای برنامههایی که نیاز به تنظیمات سفارشی سختافزاری دارند یا قرار است مدلهای یادگیری ماشین آموزش داده شوند که نیازمند هستههای پردازشی گرافیکی هستند، سرورهای فیزیکی انتخاب درستتری هستند.
⦁ نیاز به تفکیکپذیری بالا با رعایت مباحث امنیتی
در برخی موارد، ممکن است به تفکیکپذیری بالا میان برنامهها، سرویسها و دادهها نیاز داشته باشید، اما راهحلهای مجازی توانایی ارائه چنین قابلیتی را نداشته باشند. در این صورت، استفاده از سرورهای فیزیکی میتواند مناسب باشد، زیرا این امکان را فراهم میکند که هر برنامه یا سرویس روی یک سرور مجزا قرار گیرد و از سایر موجودیتها جدا شود.
⦁ نیاز به پایداری بالا
در برخی موارد، پایداری و اطمینان از عملکرد سرویسها و برنامهها بسیار حائز اهمیت است. سرورهای فیزیکی اغلب پایدارتر از سرورهای مجازی هستند و در صورت خرابی یکی از سرورها، تأثیر آن بر بقیه سرورها و سرویسها کمتر است.
⦁ محدودیتهای قانونی یا راهکارهای امنیتی
ممکن است در برخی موارد به رعایت محدودیتهای قانونی خاص یا راهکارهای امنیتی اجتنابناپذیر نیاز باشد. استفاده از سرورهای فیزیکی میتواند در این موارد مناسب باشد، بهویژه زمانی که قرار است اطلاعات روی یک رسانه فیزیکی قابل استناد ذخیره شوند.
در صورتی که نیاز به تفکیکسازی فیزیکی، کنترل کامل بر سختافزار، عملکرد بالا یا محدودیتهای قانونی خاص وجود داشته باشد، انتخاب سرورهای فیزیکی گزینه بهتری است.